Nieuws
DrumTastic op vakantieparken 2023DrumTastic in de kinderkrant.

Januari 2023


DrumTastic draait topseizoen op vakantieparken.

september 2022

Afgelopen zomer hebben we een record aantal vakantieparken gedraaid. DrumTastic heeft op maar liefst 79 vakantieparken workshops gegeven. Dit alles in acht weken tijd. We kijken terug op een mooie zomer met goed weer, nieuwe drumchoreografieën,  leuke workshops en veel enthousiaste deelnemers.

Nu zijn de scholen weer gestart en zijn we weer volop aan gang met scholen, bso's en teambuilding! 

 


We zijn weer volop te boeken. 

12 februari 2022

De betere tijden zijn begonnen. De maatregelen nemen af, de scholen zijn weer volledig open én we mogen weer met groepen voorzichtig bij elkaar komen. Zoek je een leuke activiteit voor school, een bso, een feestelijke opening of een originele teambuildingsactiviteit? Dan moet je bij DrumTastic zijn! Meer informatie kun je aanvragen via onze contactpagina. 

 


Het land gaat weer langzaam open

1 maart 2021

Coronavirus en basisonderwijs en speciaal (basis)onderwijs

Vanaf maandag 8 februari zijn alle basisscholen weer volledig open. Uit OMT-advies blijkt dat het verantwoord is dat het basisonderwijs en speciaal (basis)onderwijs weer open gaan. 

 

Buitenschoolse opvang gesloten

 De buitenschoolse opvang (bso) blijft voorlopig gesloten. Groepen kinderen op de bso zijn niet gelijk aan die op school, waardoor het openen van de bso tot extra contacten en mogelijk extra besmettingen zou leiden. De bso blijft wel open voor kinderen die gebruik maken van de noodopvang. Dit geldt alleen voor leerlingen in kwetsbare posities of met ouder(s) in cruciale beroepen. Ook gastouders mogen weer kinderen na school opvangen.

 

bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/onderwijs-en-kinderopvang/basisonderwijs-en-speciaal-onderwijs 

 

Coronamaatregelen vanaf 3 maart Buitensport

Op dit moment geldt er een uitzondering voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Zij mogen in teamverband buiten sporten en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club. Vanaf 3 maart wordt deze uitzondering verruimt. Jongeren van 18 tot en met 26 jaar mogen dan onder dezelfde voorwaarden ook sporten, echter alleen bij sportaccommodaties.
*Er wordt geen competitie gespeeld.
*De sporters hoeven onderling geen 1,5 meter te bewaren.
*Mensen met klachten die kunnen wijzen op corona blijven thuis.

bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kabinetsplannen-coronaregels


DrumTastic workshops op basisscholen en BSO's gaan door.

(persconferentie 13 oktober 2020)

13 oktober 2020

Tijdens de persconferentie van 13 oktober is besproken dat het onderwijs doorgaat zoals u gewend bent. Ook mogen kinderen onder de 18 jaar nog steeds sporten in teamverband. Helaas zijn toeschouwers niet meer mogelijk tijdens de workshops. 

De DrumTastic instructeurs houden tot anderen 1,5 meter afstand en de materalen worden na elke ronde gereinigd met desinfectiemiddel. Voor meer informatie over onze corona maatregelen, kijk op de CORONA pagina

 


Een drukke zomer voor DrumTastic

1 september 2020

Het was een zomer anders dan andere jaren. Ondanks alle RIVM maatregelen waren de DrumTastic workshops prima uit te voeren. Een overvolle agenda afwerken was ook dit jaar weer een leuke uitdaging. We hebben door heel het land op verschillende vakantieparken en bso's onze workshops geven. We zijn beide gezond en hopen dat u ook gezond bent gebleven. We willen onze opdrachtgevers bedanken voor het vertrouwen.   


Workshops bij Molecaten gaan door!

7 juni 2020

Deze week hebben we bevestiging gekregen van Molecaten dat de DrumTastic workshops doorgaan deze zomer! We zorgen er natuurlijk voor dat alle workshops volgens de RIVM richtlijnen gegeven worden. Doe mee met onze workshops en vergeet heel even alles in deze Corona tijd. Wilt u weten wanneer we op welk park zijn? Kijk in ons overzicht 'Planningen' hiernaast -->


Corona treft ook DrumTastic

3 april 2020DrumTastic in samenwerking met Molecaten Vakantieparken

3 februari 2020

Met trots presenteert DrumTastic een nieuwe samenwerking. Vanaf heden zal DrumTastic ook workshops geven op de vakantieparken van Molecaten. We kijken uit naar een zomer vol swingende en sportieve drumworkshops op deze parken. Binnenkort zal ook deze planning op onze nieuws-pagina geplaatst worden. 

Volg ook ons nieuws via social media:

  Facebook                    Instagram


Dopper actie KM-stand

2 september 2019

In 6 weken tijd heeft DrumTastic, met twee bussen, 11.365 KM gereden.

De winnaar van de KM-stand dopper actie is bekend gemaakt. Gefeliciteerd Marcel!


Raad en win!

29 juli 2019

Ook dit jaar kun je weer de enige echte DrumTastic Dopper winnen! Raad het aantal km dat wij deze zomer rijden. Plaats je reactie op facebook of instagram en maak kans op dé DrumTastic dopper!

 

Actievoorwaarden:

* Plaats je reactie op facebook (Drumtastic.nl) of instagram (drum_tastic.nl)

 

* We starten met tellen vanaf de start van de zomervakantie regio midden (22 juli 2019)

 

* Om kans te maken like je onze facebook pagina of instagram. 

* Je hebt het bericht gedeeld. 

*Je reactie staat onder het originele bericht. 

 

Op 1 september 2019 maken we de winnaar bekend. 

 

DrumTastic Facebook                    DrumTastic Instagram


DrumTastic kortingsbon NDO NK Stijldansen

5 mei 2019

Deelnemers aan het NDO NK Stijldansen hebben in hun goodiebag een kortingsbon gekregen voor DrumTastic workhops (zie de afbeelding hieronder). Bij deze kortingsbon horen de volgende actievoorwaarden:

 

* Elke kortingsbon heeft een unieke code op de achterkant staan, vermeld deze code bij de aanvraag. 

* Elke unieke code is maar één keer te gebruiken. 

* Je ontvangt 15% korting op de workshops bij een minimale afname van 3 uur. 

* De korting wordt berekend over de lesuren, niet over de reis- opbouwkosten. 

* De bon is te gebruiken tot eind 2019. 

 


Kortingscodes dopper-actie verzilveren tot einde schooljaar 2018-2019

16 februari 2019

Afgelopen zomer hebben wij DrumTastic doppers weggegeven met een kortingscode. Denkt u eraan dat u deze kortingscode tot het eind van het schooljaar kunt verzilveren?


DrumTastic opent Goudse Toppers in Schouwburg Gouda!

10 januari 2019

Het Groene Hart ziekenhuis had DrumTastic gevraagd de opening te verzorgen van het Nieuwjaarsfeest, Goudse Toppers. De maandag voor het feest hebben we met de medewerkers de drumchoreografie ingestudeerd. Donderdag 10 januari 2019 bliezen we het dak van de Goudse Schouwburg af met deze spectaculaire demonstratie! De Schouwburg was gevuld met maar liefst 800 medewerkers van het ziekenhuis. Na afloop van het zaalprogramma hebben we twee leuke workshop rondes mogen verzorgen. Het was een DrumTastische avond! Ben u benieuwd naar de hele voorstelling? klik hier 

Samenwerking met Landal Greenparks

6 januari 2019

Ook in 2019 zal DrumTastic workshops komen geven op de parken van Landal Greenparks. Na een succesvol eerste jaar mag DrumTastic ook in 2019 terugkomen op de vakantieparken van Landal. Binnenkort zal de planning op onze website worden geplaatst. Momenteel is DrumTastic druk bezig met het maken van nieuwe drumchoreografieën, met nieuwe muziek en uitdagende stukken. We kijken uit naar een DrumTastisch 2019!


Dopper actie KM-stand

5 december 2018

De winnaar van de KM-stand dopper actie is bekend gemaakt. Gefeliciteerd Arriënne!


Dopper actie; alle winnaars zijn bekend!

2 september 2018

 

DrumTastic is deze zomer veel onderweg. Zie jij onze DrumTastic bus? Maak dan snel een foto! Daarmee maak je kans op een DrumTastic-dopper!

 

We geven maar liefst 5 doppers weg!

 

19 augustus (einde zomervakantie regio zuid) maken we 2 winnaars bekend.

26 augustus (einde zomervakantie regio midden) maken we 2 winnaars bekend.

2 september (einde zomervakantie regio noord) maken we een winnaar bekend. 

 

Actievoorwaarden:

* Maak een selfie met onze (witte) DrumTastic bus.

* Plaats deze onder ons facebook bericht met de locatie. 

* Maak je een foto in Papendrecht, dan telt deze niet mee (eigen woonplaats).

 

Winnaars:

Gefeliciteerd met jullie DrumTastic dopper. We sturen de doppers z.s.m. naar jullie toe. 


Nu met twee bussen!

12 juli 2018

Begin juli 2018 hebben we een tweede bus aangeschaft. Vanaf dan is het mogelijk om op twee locaties tegelijk te draaien! Het is mogelijk om op maandag en vrijdag dubbele workshops in te plannen. In de vakanties, regio midden, is dit elke dag mogelijk. 


Met trots presenteert DrumTastic...

9 februari 2018

Afgelopen oktober mochten we onze trouwe bus inleveren voor een gloednieuwe Peugot Expert. Daarna is het ontwerpen begonnen. Welke opdruk willen we op onze DrumTastic bus? Alleen het logo, of toch ook foto's? Na maanden ontwerpen was het dan eindelijk zover. Het ontwerp is af en de bus is bedrukt. Wat zijn we ontzettend blij met het resultaat! 


DrumTastic in samenwerking met Landal Greenparks. 

11 oktober 2017

DrumTastic is een samenwerkingsverband aangegaan met Landal Greenparks. Vanaf 2018 zal DrumTastic verschillende parken van Landal Greenparks bezoeken om workshops te geven. Via de website en facebook zullen we aangeven wanneer we op de parken aanwezig  zijn.


DrumTastic in samenwerking met TOP recreatie. 

zomer 2016

DrumTastic binnenkort ook op recreatieparken en campings! DrumTastic gaat samenwerken met TOP recreatie en is vanaf heden te vinden in het top-specials programma. 

Vakantieparkenseizoen 2023 groot succes!

september 2023

Ook dit jaar hebben we weer een record aantal vakantieparken gedraaid! En dat zelfs in 7 weken tijd dit keer. We hebben dit jaar op 84 parken gedraaid en totaal wel 253 workshops gegeven. Voor het eerst hebben we ook workshops geven op de parken van Roompot! Hartelijk dank voor het vertrouwen, we hebben ook op deze parken hele leuke workshops kunnen geven!

Sommige hebben haar al gezien, Irene heeft ons team versterkt. Volgend seizoen zal je haar nog vaker tegenkomen. 

Na deze periode van drukte is een periode van scholen en bso's aangebroken. Ook ons teambuildingsprogramma ga weer van start, waarbij we verschillende bedrijven in beweging brengen met  muziek en leuke choreografieën. Samenwerken is bij DrumTastic cruciaal. Durf jij het ook aan? Informatie kunt u aanvragen op onze contact pagina. Klik hierDrumTastic is in samenwerking met: