Echt te gek! Onze jongens van 5 en 9 hebben nu 2x met deze mensen de drumtastic gedaan en wat zijn ze goed! Echt een gave workout: drummen met drumstokjes op yoga ballen. Super gedaan!

Josien A | Google Review


Vakantieparken


Wat is DrumTastic

DrumTastic is een swingende drum workshop op een fitnessbal van 75-100 cm, de ballen liggen in grote emmers. We starten de workshop met een warming-up. Het instapniveau van de workshop is aangepast naar het niveau van de groep. Na de zogenaamde basisoefeningen wordt er steeds meer uitgebreid en toegepast in diverse bewegingsvormen, waarbij niet alleen op de “eigen” bal gewerkt wordt, maar ook op de ballen van andere deelnemers. Zo wordt er gewerkt in rijen, waardoor een nieuwe bewegingsdimensie ontstaat. Om de workshops zo passend mogelijk aan te bieden werken we in leeftijdscategorieën. Plezier, ritme en coördinatie staan centraal tijdens DrumTastic.  

 

Wat kunt u van ons verwachten

Sinds 2010 geven wij onze workshops door heel Nederland! We hebben 3 ervaren instructeurs met allen een pedagogische HBO opleiding. Al jaren samen we samen met grote ketens als Landal Greenparcs, Molecaten, Roompot en Qui-vive. 
De instructeur is een uur tot anderhalf uur voor de start van de eerste workshop op de afgesproken plaats voor de opbouw van DrumTastic. Hiervoor nemen wij mee: fitnessballen, drumstokken, emmers, muziek en een geluidsinstallatie met een headset. Op locatie worden de ballen opgepompt en de geluidsapparatuur klaar gezet. Voor het oppompen van de ballen en gebruik van de muziekinstallatie hebben wij een stroomvoorziening nodig.

Duur van de workshops:
U kunt een keuze maken uit de één van de volgende pakketen. 

 

De locatie:

Om de DrumTastic workshops te kunnen geven moet er een veld of zaal zijn met een vlakke ondergrond. Als we uitgaan van 30 deelnemers moet het veld minimaal de volgende afmetingen hebben: 12 meter breed en 9 meter diep, voor 50 deelnemers is dit 18 meter breed en 10 meter diep. Een grasveld of voetveld is ook geschikt. Let op: een stroompunt moet wel aanwezig zijn. 

 

Boeken:

In onze online agenda kunt u zien op welke dagen we beschikbaar zijn. Ervaring leert dat we al vroeg in het jaar veel aanvragen krijgen. U maakt de meeste kans als u een aanvraag doet in de maanden maart tot en met mei in het jaar van aanvraag. 

Klik hier voor onze online agenda.

 

 

Bij afname krijgt u onze toegang tot onze inschrijfformulieren, poster ter promotie, foto's en ons logo om de workshops aan te kondigen.  


Echt te gek! Onze jongens van 5 en 9 hebben nu 2x met deze mensen de drumtastic gedaan en wat zijn ze goed! Echt een gave workout: drummen met drumstokjes op yoga ballen. Super gedaan!

Josien A | Google Review


Fotograaf: Richard Schretzmeijer 


Landal de Lommerbergen mooi op tijd en heel veel blije gezichtjes. Kwaliteitslesgevers ook. bravo.

Koen Van Malderen | Google Review


Fotograaf: Richard Schretzmeijer 


Drumtastic komt in heel Nederland!DrumTastic is in samenwerking met: