Promotie film DrumTasticImpressie filmpjes DrumTastic


We werden door de NPO gevraagd mee te werken aan een aflevering van Zin in Zappelin. Samen met Fenna en twee kinderen laten we zien wat DrumTastic is. 

 

 


DrumTastic mocht de opening van het Nieuwjaarsfeest verzorgen voor Het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Maandag 7 januari 2019 hebben we het stuk met de medewerkers ingestudeerd. Donderdag 10 januari 2019 bliezen we het dak van de Schouwburg af met deze spectaculaire demonstratie! Na afloop van het zaalprogramma hebben we twee workshop rondes mogen verzorgen. Een DrumTastische avond!


In 2015 zijn wij gevraagd om de opening van 'Kom in de kas' te verzorgen. Speciaal voor deze dag hebben we een choreografie gemaakt. In de dagen voor de opening hebben we hard geoefend met de kinderen. Na het startschot van Monique Smit drumden de kinderen erop los! De opening was een groot succes! Wat een gaaf gezicht was dat, 100 kinderen die tegelijkertijd aan het drummen waren! 

De Willem van Veenschool, in Katwijk aan de Rijn, bestond 50 jaar. Dit wilden ze graag groots vieren. Op de dag zelf hebben onze workshops aan alle groepen geven. De school zorgde voor skippyballen op een emmer. En zo werd het mogelijk om met met dan 100 kinderen een fantastische voorstelling te geven onder leiding van DrumTastic.  


Tijdens de muziek- en jubileumweken van basisschool Het Baken in Berkel en Rodenrijs heeft DrumTastic voor alle klassen workshops verzorgd. Dit filmpje geeft een leuke impressie van de dag.

 

 

 


In dit filmpje ziet u een impressie van Jeugdvakantieland Rotterdam in 2015. Drumtastic heeft al vele jaren met plezier workshops gegeven op Jeugdvakantieland in Ahoy.DrumTastic is in samenwerking met: