Teambuilding

DrumTastic heeft speciaal voor bedrijven een teambuildingsprogramma ontwikkeld. Dit in de vorm van een sportieve en muzikale workshop. Tijdens deze workshop worden de deelnemers op verschillende vlakken uitgedaagd. Samenwerken, anticiperen op elkaar en fun staan centraal tijdens deze workshop. De deelnemers worden individueel en in groepsverband uitgedaagd met verschillende drumchoreografieën. 

Dus bent u opzoek naar een opening van festiviteiten, een leuke energizer of gewoon een leuke workshop? Wij denken graag met u mee om er een passende activiteit van te maken. Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

 


Wat kunt u van ons verwachten?

Wij bieden compleet verzorgde workshops. Dit houdt in dat wij een uur voor de start van de workshop op de afgesproken plaats zullen zijn voor de opbouw van DrumTastic. Hiervoor nemen wij mee: fitnessballen, drumstokken, blokken, muziek en een geluidsinstallatie met een headset. Op locatie worden de ballen opgepompt, op de juiste hoogte gezet en de geluidsapparatuur gebruiksklaar gemaakt. Voor het oppompen van de ballen en gebruik van de muziekinstallatie hebben wij uiteraard stroomvoorziening nodig.

Duur van een workshop:
De duur van een DrumTastic workshop kan variëren van 25 tot 60 minuten per groep. De teambuildingsworkshop bestaat uit twee onderdelen: zelfstandig drummen en het samenwerken. De duur van deze twee onderdelen is naar uw wensen aan te passen. 

Aantal deelnemers:
DrumTastic kan gegeven worden met groepen van 10 tot 50 deelnemers. Voor nog grotere groepen kunnen we een aparte afspraak maken.

 

De ruimte:

Om DrumTastic workshops te kunnen geven moet er een ruimte (binnen of buiten) zijn met een vlakke ondergrond. Als we uitgaan van 30 deelnemers moet de ruimte minimaal de volgende afmetingen hebben:14 meter breed en 8 meter diep. 

 

Bij regen en/of harde wind kunnen de DrumTastic workshops helaas niet buiten plaatsvinden. 

 

Prijzen:

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. 


Referentie

DrumTastic is een leuke en actieve activiteit waarbij muziek en bewegen mooi op elkaar aansluiten. De variaties in oefeningen zijn zeer talrijk en de mogelijkheid om afwisselend, individueel en in groepsverband actief te zijn, maakt het totale aanbod zeker niet saai. Geschikt voor volwassenen en ouderen.

Marianne Potuyt, Projectleider sportactiviteiten, Gemeente Rotterdam.

Onderstaande bedrijven ging u voor:


DrumTastic is in samenwerking met: