Teambuilding

DrumTastic heeft speciaal voor bedrijven een teambuildingsprogramma ontwikkeld. Dit in de vorm van een sportieve en muzikale workshop. Tijdens deze workshop worden de deelnemers op verschillende vlakken uitgedaagd. Samenwerken, anticiperen op elkaar en fun staan centraal tijdens deze workshop. De deelnemers worden individueel en in groepsverband uitgedaagd met verschillende drumchoreografieën. 

Dus bent u opzoek naar een opening van festiviteiten, een leuke energizer of gewoon een leuke workshop? Wij denken graag met u mee om er een passende activiteit van te maken. Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

 


Door het Corona virus geven wij onze workshops in aangepaste vorm. Lees op de CORONA pagina onze maatregelen en aanpassingen. 


Wat kunt u van ons verwachten?

Wij bieden compleet verzorgde clinics. Dit houdt in dat wij een uur voor de start van de clinic op de afgesproken plaats zullen zijn voor de opbouw van DrumTastic. Hiervoor nemen wij mee: fitnessballen, drumstokken, blokken, muziek en een geluidsinstallatie met een headset. Op locatie worden de ballen opgepompt, op de juiste hoogte gezet en de geluidsapparatuur gebruiksklaar gemaakt. Voor het oppompen van de ballen en gebruik van de muziekinstallatie hebben wij uiteraard stroomvoorziening nodig.

Duur van de clinics:
De duur van DrumTastic clinics kunnen variëren van 25 tot 60 minuten per groep. De teambuildingsworkshop bestaat uit twee onderdelen: zelfstandig drummen en het samenwerken. De duur van deze twee onderdelen is naar uw wensen aan te passen. 

Aantal deelnemers:
Drumtastic kan gegeven worden met groepen van 10 tot 60 deelnemers. Bij groepen groter dan 40 deelnemers, per ronde, komen wij met twee instructeurs. Dit om de kwaliteit van de workshops te waarborgen. Voor nog grotere groepen kunnen we een aparte afspraak maken.

 

De ruimte:

Om DrumTastic clinics te kunnen geven moet er een ruimte (binnen of buiten) zijn met een vlakke ondergrond. Als we uitgaan van 30 deelnemers moet de ruimte minimaal de volgende afmetingen hebben:14 meter breed en 8 meter diep. 

 

Bij regen en/of harde wind kunnen de DrumTastic clinics helaas niet buiten plaatsvinden. 

 

Prijzen:

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. 


DrumTastic is een leuke en actieve activiteit waarbij muziek en bewegen mooi op elkaar aansluiten. De variaties in oefeningen zijn zeer talrijk en de mogelijkheid om afwisselend, individueel en in groepsverband actief te zijn, maakt het totale aanbod zeker niet saai. Geschikt voor volwassenen en ouderen.

Marianne Potuyt, Projectleider sportactiviteiten, Gemeente Rotterdam.

Onderstaande bedrijven ging u voor:


DrumTastic is in samenwerking met: