Contact


In de periode van mei tot de zomervakantie 2021 zijn we VOLGEBOEKT!

We hebben zoveel aanvragen gekregen voor deze periode, dat we nu onze maximale capaciteit hebben bereikt. Boek DrumTastic als leuke start van het schooljaar! Vanaf september 2021 zijn we weer te boeken voor de scholen, kijk in de agenda hieronder voor onze beschikbaarheid. 


Heeft u een vraag, een verzoek of heeft u een opmerking voor DrumTastic? U kunt via het onderstaande contactformulier een bericht aan ons sturen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons e-mail adres: info@drumtastic.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk een passende reactie verlenen. 

Overdag zijn we vaak druk in de weer met alle opdrachten. Mocht u ons toch direct willen spreken, bel ons tijdens onze telefonische openingstijden 06-129 45 234.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.De afgelopen weken zijn we hard bezig geweest om onze workshops aan te passen. Onder het tabblad CORONA kunt u onze voorwaarden/aanpassingen lezen. We denken graag mee met u om een passende workshop te maken, binnen de regels van de regering en het RIVM. DrumTastic is in samenwerking met: